نهضت پیشگام پاسارگاد

0%

فرایند پذیرش

Study2Malaysia در روند پذیرش از ابتدای مسیر، در انتخاب دانشگاه مناسب و واحدهایی که باید در فرم ورودی دانشگاه پر شود و تایید آنها تا مرحله تحویل این فرم ها در زمان مقرر، همراه دانشجویان بین المللی بوده و ایشان را در این زمینه کمک و راهنمایی میکند . این روند از طریق مراحل ذیل انجام میپذیرد:

مرحله اول : مشاوره جهت انتخاب دانشگاه

در اولین اقدام و درست بعد از مطالعه کردن وب سایت ما شما میتوانید با مشاوران خبره ما تماس حاصل نموده و از طلاعات کامل جهت انتخاب بهترین برنامه و مناسب ترین دانشگاه بهره مند شوید. جهت تماس با مشاوران ما لطفا اینجا را کلیک کنید.

مرحله دوم : تکمیل اسناد و مدارک مورد نظر و ارسال آنها برای ما

جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز لطفا اینجا را کلیک کنید.

مرحله سوم : ارزیابی اسناد و مدارک شما توسط کارشناسان ما

مدارک شما طی 24 ساعت پس از دریافت توسط کارشناسان ما ازیابی خواهند شد تا در صورت وجود هرگونه نقص و یا ایراد به شما جهت تصحیح اطلاع رسانی شود.

مرحله چهارم : تشکیل پروفایل و ارسال مدارک شما

پروفایل شما در صورت تکمیل بودن مدارک بصورت خودکار تشکیل شده و شماره پروفایل برای شما ارسال خواهد گردید که نشانگر دلیل درخواست شما میباشد، بنابراین از آن لحظه به بعد میتوانید با ذکر شماره پروفایل خود از مراحل پذیرش و غیره مطلع شوید.لطفا فراموش نکنید که امکان رسیدگی به ایمیل ها بدون شماره پروفایل بدلیل درخواست های متعدد غیر ممکن میباشد.

مرحله پنجم : امور بانکی

رسید هزینه تقاضا نامه باید ضمیمه پروفایل شما گردد.( مبلغی را که بابت هزینه ارزیابی مدارک خود طبق فرآیندی که قبلا درخواست نموده اید به سازمانی مانند دانشگاه پرداخت میکنید )

مرحله ششم : ارسال مشخصات و پروفایل شما برای دانشگاه ها و دانشکده ها

پروفایل و مشخصات کامل شما برای دانشکده ویا دانشگاه مد نظرتان توسط ما ارسال می شود و در صورت عدم وجود هر گونه ایراد در مدارک، شما نامه پیشنهادی خود را از دانشگاه دریافت خواهید کرد.

مرحله هفتم : نامه تاییدیه

نامه ای که در آن شما برای ادامه تحصیل در دانشکده و یا دانشگاه خصوصی واجد شرایط شناخته شده اید. این نامه توسط EMGS بعنوان سازمان مسوول موسسات آموزشی غیر دولتی صادر شده است.متقاضیان گرامی از این مزیت برخوردارهستند که بتوانند در جریان پیشرفت کار خود که با درصد نمایش داده میشود قرار گیرند، پس به نحوی برنامه ریزس برای آینده بسیار آسان تر خواهد بود و بدین ترتیب شما همیشه یک گام در زمان جلوتر خواهید بود.

خدمات ویزا

چگونه ویزای تحصیلی مالزی را دریافت نماییم؟

چهار مرحله جهت دریافت ویزا وجود دارد:

دانشجویان از یک مرکز آموزشی در مالزی نامه پذیرش دریافت نمایند.

دانشجویان مدارک خود را جهت درخواست ویزا برای مرکز آموزشی مورد نظر فراهم کرده و نامه دیگری را با نام " نامه تاییدیه " و یا " VDR " از مراکز آموزش دولتی دریافت نمایند.

از این مرحله متقاضی واجد شرایط بوده و میتواند جهت معرفی خود و همراهان اعم از همسر، فرزند و در برخی موارد والدین از طریق سفارت مالزی برای دریافت ویزای اجتماعی اقدام نماید.

در آخرین مرحله دانشجو وارد مالزی شده و در مرکز آموزشی ذکر شده ثبت نام مینماید و همچنین پاسپورت خود را جهت صدور ویزای دانشجویی تحویل میدهد.

مدت زمان دریافت VDR / نامه تاییدیه چقدر میباشد؟

بر اساس دانشگاهی که درخواست داده اید ( دولتی یا خصوصی )، بین 30 الی 50 روز کاری زمان میبرد. معمولا روند پذیرش و ارسال نامه تاییدیه در دانشگاه های خصوصی سریعتر انجام میگیرد که در برخی موارد نیز این روند کمتر از 30 روز کاری زمان میبرد.

چگونه میتوان ویزای دانشحویی را تمدید کرد؟

در واقع بستگی به مکان تحصیل و برنامه شما دارد، اما معمولا در این مورد باید به دانشگاه خود رجوع کنید. در هر دانشگاه و یا دانشکده بخش امور بین الملل وجود دارد که شما هر سال باید از طریق آنها ویزای دانشجویی خود را تمدید نمایید.

دانشجویان باید حداقل 2 ماه قبل از موعد انقضای ویزای تحصیلیشان جهت تمدید اقدام نمایند.

دریافت تمدید ویزا حداکثر ۲ ماه طول می کشد

آیا تغییر نوع ویزا امکان پذیر است؟

بله، اما توجه داشته باشید که شما نمیتوانید به صورت همزمان برای دو ویزای متفاوت درخواست دهید. برای مثال، اگر شما بخواهید برای تحصیل در دانشگاهی که اخیرا نامه پذیرش از آن دریافت کردید درخواست ویزای تحصیلی نمایید، در حالی که شما دانشجوی زبان انگلیسی در دانشکده باشید، ابتدا باید از دانشکده زبان انگلیسی انصراف داده و ویزای دانشجویی خود در دانشکده زبان انگلیسی را لغو کنید و سپس برای تحصیل در دانشگاه مد نظر درخواست ویزا نمایید.

چه کسانی میتوانند بعنوان همراه و یا وابستگان من درخواست ویزا نمایند؟

همسر، فرزندان و والدین بعنوان همراهان شما محسوب میشوند و میتوانند شما را در طول دوره تحصیلی همراهی کنند.

معیارهای مورد نظر جهت درخواست ویزا برای همراهان من چیست؟

مقظع کارشناسی: تمامی متقاضیان میتوانند از ویزای همراه بهره مند شوند.

مقطع کارشناسی ارشد: متقاضیان تحصیل در برنامه تحقیق محور و به صورت تمام وقت میتوانند از ویزای همراه بهره مند شوند.

مقطع دکتری: متقاضیانی که حداقل دو ماه اقامت مداوم داشته و به صورت تمام وقت تحصیل میکنند میتوانند از ویزای همراه بهره مند شوند.

دانشکده های زبان انگلیسی: ویزای همراه را شامل نمیشوند.

محل اقامت

کشور مالزی گزینه های متفاوتی را در خصوص محل اقامت دانشجویان بین المللی ارایه میدهد.

انتخاب محل اقامت عمدتا بستگی به موجود بودن خوابگاه دانشحویی در دانشگاه و یا دانشکده شما، شهر شما و بودجه اقامت ماهانه شما دارد.

شما موظفید بعد از پذیرفته شدن درخواست تحصیل و همچنین در هنگام انتخاب واحد در دانشگاه مورد نظر، محل اقامت خود را در صورت نیاز مشخص فرمایید.

MUIC در تأمین محل اقامت مقرون به صرفه در نزدیکی دانشکده یا دانشگاه شما کمک خواهد کرد.

معمولا دو گزینه داخل محوطه دانشگاه و خارج از محوطه دانشگاه جهت تعیین محل اقامت وجود دارد.

گزینه داخل محوطه دانشگاه دارای خوابگاه ها و سالن های اقامتی چند نفره میباشد، در حالیکه گزینه خارج از محوطه دانشگاه شامل سوییت ها، هتل آپارتمان ها، خوابگاه های دانشجویی و محل های سکونت اجاره ای میباشد.

خدمات پیشنهادی دیگر

خدمات ضروری دیگری وجود دارد که در تمامی مراحل روند ورود شما به مالزی توسط MUIC ارایه شده و میتواند مراحل ذیل را نیز در بر گیرد:

مرحله اول : ثبت نام در 1 دقیقه

مشاوره قبل از ورود به مالزی.

خدمات مشاوره ما از طریق 4 روش مختلف انجام میپذیرد: ایمیل، تلفن، سیستم چت در وب سایت و البته بصورت حضوری. تمامی اطلاعات درمورد انتخاب و تصمیم شما و همجنین نظر ما درمورد بهترین انتخاب برای شما که شامل انتخاب برنامه مناسب، انتخاب دانشگاه و شهر اقامت، شاخص های کلی و مدارک مورد نیاز جهت پذیرش، روند درخواست ویزا برای متقاضی و همراهانش و همچنین هزینه های کلی در مالزی میباشد، به شما ارایه میشود.

مرحله دوم : درخواست و پذیرش

دریافت پذیرش قبل از ورود به مالزی.

پس از دریافت کلیه اطلاعات از تیم مشاوره، شما آماده تصمیم گیری نهایی در مورد دانشگاه و برنامه مورد نظرتان خواهید بود و در این زمینه خدمات ما بشرح ذیل میباشند:

  • راهنمایی دانشجویان در ارایه یک نامه رسمی استاندارد مانند سوابق کاری، پشتیبانی مالی و رزومه
  • بررسی و ارزیابی مدارک متقاضی
  • رسیدگی به درخواست آنلاین متقاضی جهت ارسال مدارک صحیح برای دانشگاه و یا دانشکده انتخابی
  • دریافت رسید هزینه درخواست. کسانی که هنوز دارای یک حساب بانکی بین المللی نبوده و یا مشکلاتی در پرداخت هزینه درخواستشان دارند میتوانند بصورت غیر مستقیم و از طریق ما پرداخت نمایند، که در اینصورت ما عملیات پرداخت را از جانب آنها انجام داده و رسید پرداخت را جهت ارایه به دانشگاه به ایشان تحویل میدهیم.
  • پیگیری روند پذیرش متقاضی .
  • دریافت نامه پذیرش از دانشگاه یا دانشکده و ارسال آن به آدرس متقاضی
  • پیگیری روند ویزای متقاضی.

مرحله سوم : آمادگی جهت شروع تحصیل

پس از رسیدن به مالزی

ما با شماییم با:

  • موسسه MUIS تا آخرین مراحل پذیرش همراه دانشجویان بوده و تمامی دغدغه های ایشان را در این راستا برطرف میکند.
  • استقبال در فرودگاه و انتقال شما به محل اقامت مورد نظر که میتواند هتل، خوابگاه و یا آپارتمان شخصی شما باشد.
  • انتخاب بهترین هتل ها و با دسترسی آسان به دانشگاه و یا دانشکده، متناسب با بودجه متقاضیان.
  • ارایه مشاوره به دانشجویان جهت اجاره و یا رزرو خوابگاه پیش از ورود به مالزی.
  • معرفی منصف ترین و معتبرترین صرافی ها به دانشجویان.
  • ارایه مشاوره به دانشجویان جهت خرید لپ تاپ.
  • ارایه مشاوره به دانشجویان در مورد مراکز خرید و چگونگی کاهش هزینه های اولیه خود.
  • ارایه مشاوره به دانشجویان در مورد نحوه استفاده از وسایل نقلیه عمومی.
WhatsApp call to MUIC
×