نهضت پیشگام پاسارگاد

0%

هزینه تحصیل چقدر است ؟

به دانشگاه و مقطع تحصیلی و همچنین برنامه ای که برای آن تقاضا نموده اید بستگی دارد. شما میتوانید تمامی دانشگاه ها، مقاطع و برنامه ها را در وب سایت ما بررسی کنید و یا جهت اطمینان خاطر با مشاورین خبره ما مشورت فرمایید.

 

آیا خوابگاه برای دانشجویان خارجی وجود دارد؟

بله، تقریبا در تمام دلنشگاه ها وجود دارد اما گاهی اوقات ممکن است خوابگاه خارج از محیط دانشگاه باشد. شرایط و امکانات خوابگاه بر اساس مقطع تحصیلی و دانشگاه شما از 450 تا 1000 RM متفاوت میباشد.

 

آیا محدودیت سنی جهت اقدام برای دانشگاه های مالزی وجود دارد؟

خیر وجود ندارد، اما ممکن است در برخی از دانشگاه ها فقط در مقطع کارشناسی محدودیت حداکثر 30 سال سن جهت پذیرش وجود داشته باشد.

 

برخی از موارد تاثیر گذار در اخذ پذیرش از دانشگاه های مالزی چه هستند؟

معدل کل شما در آخرین مقطع تحصیلی برای دانشگاه های مالزی بسیار حایز اهمیت میباشد که باید بالاتر از 20/15 یا 4/3 یا B باشد، همچنین داشتن تجربه کاری مناسب و رزومه خوب میتواند تاثیر گذار باشد و قطعا کمبودها و نواقصی که در درخواست شما وجود دارد را خواهد پوشاند.

 

آیا موضوع درخواست من تاثیری در روند پذیرش دارد؟

بله، اگر در قالب استاندارد نوشته شده باشد قطعا تاثیر بسزایی در روند پذیرش شما خواهد داشت. اگر موضوع شما بی ربط باشد و یا به اندازه کافی جلب توحه نکند شما در خطر رد شدن قرار خواهید گرفت.

 

تفاوت بین برنامه های واحد محور (By-Course) و تحقیق محور(By-Research) چیست؟

این برنامه معمولا برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی استفاده میشود تا بین برنامه واحد محور (By-Course)، برنامه تحقیق محور (By-Research) و برنامه واحد محور و تحقیق محور (by-course & research ) انتخاب کنند.

  • همانطور که در نام آنها اشاره شده است، برنامه واحد محور (By-Course) برنامه ایست که دانشجویان باید برای فارق التحصیل شدن تعداد مشخصی از واحدهای درسی را گذرانده و در آخر پروژه پایانی خود را ارایه دهند.
  • در صورتیکه برنامه تحقیق محور (By-Research) برنامه ایست که دانشجویان نیازی به گذراندن واحدهای درسی نداشته اما باید در طول دوران تحصیلی خود روی یک موضوع مشخص تحت نظر استاد کار کنند، بنابراین باید بتوانند برای فارغ التحصیل شدن از طرح پیشنهادی خود دفاع کنند.
  • برنامه واحد محور و تحقیق محور (by-course & research ) ترکیبی از دو مورد فوق میباشد.

توجه داشته باشید که در نظام آموزشی برخی از کشورها برنامه تحقیق محور (By-Research) تعریف نشده است.

 

آیا این امکان وجود دارد که دانشجو در ترم آخر تحصیلات خود برای ادامه در دانشگاه دیگری اقدام کند؟

خیر، ممکن نیست. کامل بودن مدارک شما جهت درخواست ادامه تحصیل در اکثر دانشگاه های مالزی الزامیست که ریز نمرات و مدرک فارق التحصیلی شما را نیز شامل میشود، در حالیکه معدود دانشگاه هایی نیز وجود دارند که شما قادر خواهید بود قبل از فارق التحصیل شدن برای آنها درخواست ادامه تحصیل ارسال کنید.

 

چگونه می توانیم هزینه درخواست را پرداخت کنیم؟

  • کسانی که حساب های بانکی بین المللی معتبر دارند می توانند این هزینه را به طور مستقیم به دانشگاه پرداخت کنند.
  • کسانی که دوست و یا آشنایی در آن کشور دارند میتوانند از طریق آنها هزینه دانشگاه را مستقیما پرداخت کرده و رسید پرداخت را از ایشان دریافت نمایند.
  • در غیر اینصورت شما قادر خواهید بود هزینه دانشگاه را از طریق ما پرداخت نمایید.

 

اصل مدارک و یا اسکن شده مدارک جهت درخواست مورد نیاز است؟

تمامی متقاضیان باید اسکن رنگی اسناد خود را ارائه دهند و برای مراحل بعدی آن را برای ما نیز ارسال نمایند. البته اصل مدارک اسکن شده نیز در زمان ثبت نام اصلی در دانشگاه مورد نیاز میباشد.

 

آیا امکان تحصیل در دو مقطع و برنامه به صورت همزمان وجود دارد؟

خیر، شما می توانید فقط در یک مقطع و برنامه به صورت تمام وقت تحصیل کنید.

 

آیا این امکان وجود دارد که در صورت تغییر نظر بتوانم به دانشگاه دیگری درخواست دهم؟

بله، در این شرایط شما باید در صورت دریافت پیشنهاد از ذانشگاه دیگر ، از دانشگاه فعلی خود انصراف دهید .

 

آیا داشتن مدارک TOEFL و IELTS جهت ارایه درخواست ضروری میباشند؟

بر اساس دانشگاه، مقطع و برنامه ای که انتخاب میکنید متغیر میباشد، در برخی از دانشگاه ها داشتن مدرک زبان انگلیسی ضروری بوده اما در برخی دیگر این مورد الزامی نیست. بنابراین بهتر است در این زمینه از طریق مشاورین ما اطمینان حاصل قرمایید.

 

نمرات قابل قبول در TOEFL و IELTS جهت درخواست در دانشگاه های مالزی چه میباشند؟

  • ) 6 IELTS (AC و یا TOEFL (IBT 80) (230 CBT) (550 PBT) برای تمامی مقاطع
  • ) 7 IELTS (AC برای رشته حقوق

 

آیا محدودیت سنی جهت درخواست برای دانشکده زبان انگلیسی وجود دارد؟

بله، محدوده سنی بین 17 الی 30 سال وجود دارد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست تحصیل در دانشگاه های مالزی چیست؟

بر اساس مقطع تحضیلی که برای آن درخواست داده اید متقاوت میباشد ( کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و یا دانشکده زبان انگلیسی ). در ادامه تمامی مدارک مورد نیاز لیست شده اند که شما فقط به برخی از آنها بر اساس مقطع تحصیلیتان نیاز دارید:

  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و نسخه ای از آن به زبان انگلیسی
  • ترجمه رسمی رتبه دانشکده به زبان انگلیسی

(دانشکده و یا پایه تحصیلی، دوره ی یک ساله ای میباشد که بعد از دبیرستان و قبل از ورود به دانشگاه گذرانده میشود و کسانی که مدرک این یک سال را دارا نمیباشند باید در ابتدا و قبل از شروع برنامه اصلی دانشگاه خود این یک سال را گذرانده و مدرکش را دریاقت نمایند)

  • ترجمه رسمی مدرک کارشناسی و نسخه ای از آن به زبان انگلیسی
  • مدرک فوق دیپلم و نسخه ای از آن جهت انتخاب برنامه های مقطع کارشناسی
  • ترجمه رسمی مدرک کارشناسی ارشد و نسخه ای از آن به زبان انگلیسی
  • طرح پیشنهادی ( به استثنای برخی از برنامه های واحد محور )
  • اسکن رنگی کل صفحات پاسپورت ( حتی صفحات خالی )
  • یک قطعه عکس با ابعد عکس گذرنامه و زمینه آبی
  • نامه پشتیبانی مالی با حداقل 2500 دلار سپرده
  • رزومه ( در صورت نیاز )
  • معرفی نامه ( در صورت نیاز )
  • مدرک TOEFL یا IELTS ( در صورت دارا بودن هر کدام )
  • سوابق کاری ( در صورت دارا بودن )
  • هزینه درخواست
WhatsApp call to MUIC
×