نهضت پیشگام پاسارگاد

0%

  • Awesome English Language Institute: 3-46,PV128, WANGSA MAJU, JALAN GENTING KLANG, SETAPAK, 53300, KL ,MALAYSIA

آموزشگاه زبان آسام در وانکسماجو در شهر کوالالامپور قرار گرفته است. مرکز زبان انگلیسی آسام شیوه ای جمعی برای آموزش و تدریس زبان انگلیسی برگزیده است. تمرکز اصلی بر علاقه مند کردن دانشجویان با اقتباس روش تعاملی و ارتباطی معطوف شده است که نتایجی سریع تر و بهتر می دهد. این شیوه دانشجویان را قادر به مواجهه با چالش های دنیای حقیقی می نماید. آسام مفتخر به داشتن تیمی با تجربه و متشکل ازاساتید انگلیسی زبان در دانشکده ی زبان انگلیسی و نیز اساتید بومی(معلمان این آموزشگاه هم امریکایی هستند هم بریتانیایی) می باشد. آموزشگاه زبان انگلیسی آسام یکی از مشهور ترین آموزشگاه های زبان انگلیسی در مالزی است.

 

چرا آموزشگاه زبان انگلیسی Awesome؟

فنون مدرن آموزشی در آموزشگاه زبان انگلیسی آسام از به روز ترین ابزار های چند رسانه ای، فایل های صوتی و سی.دی ها، برنامه های کامپیوتری و تلویزیونی و غیره بهره مند است. کلیه ی این ابزارهای آموزشی به دانشجویان در درک اصول و مبانی زبان انگلیسی کمک می کنند.

منطقه مرکزی- این آموزشگاه در مناطق مرکزی واقع شده است که به دانشجویان از سرتاسر شهراین امکان را فراهم می سازد تا جهت ثبت نام در دوره ی زبان انگلیسی به این موسسه مراجعه نمایند.

شهریه ی دوره های آموزشی رقابتی- شهریه دوره های زبان انگلیسی موسسه ی آسام در مقایسه با سایر موسسات کشور از حالت رقابتی تر برخوردار است. در مقایسه با هزینه ی ثبت نام در این موسسه، سطح کیفی آموزش در این موسسه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

 

ساختار شهریه ی دوره

ویژگی ها

5 ماهه

6 ماهه

8 ماهه

10 ماهه

12 ماهه

دوره ی روادید

6 ماهه

6 ماهه

1 ساله

1 ساله

1 ساله

هزینه ی تحصیل (به رینگیت)

8,450

9,700

12,350

15,000

17,700

 

ساختار دوره ی آموزشی

ساختار دوره ی آموزشی در موسسه ی زبان انگلیسی آسام به شرح ذیل می باشد:

  • کلاس ها 5 روز در هفته تشکیل می شوند (دوشنبه تا جمعه)
  • کلاس ها در روز معمولا 5 ساعته هستند.
  • مرکز در روز های شنبه و یکشنبه تعطیل می باشد.

 

شرایط ورود

  • سن دانشجو باید بین 18 تا 35 سال باشد.
  • گذرنامه حداقل باید 2 سال اعتبار داشته باشد.
  • صلاحیت: حداقل دوره ی متوسط /دبیرستان
  • دانشجو باید برای حداقل دوره ی 5 ماهه ی زبان انگلیسی درخواست دهد تا روادید دانشجویی برای وی صادر شود.

 

خوابگاه در موسسه ی زبان انگلیسی Awesome

هتل های مبله برای دانشجویان این موسسه فراهم شده اند به طوری که پیاده می توانند به موسسه بیایند. این هتل ها دارای واحد های اپارتمانی و همراه با تجهیزات رفاهی مسکونی می باشند. این واحد ها در مجاورت رستوران ها، بانک ها، سینما ها و بیمارستان های مختلف قرار دارند.

 

هزینه های خوابگاه

نوع اطاق

قیمت ها (به رینگیت)

اطاق خواب بزرگ (با سرویس بهداشتی)

1000

1 اطاق خواب متوسط (سرویس بهداشتی مشترک)

800

2 اطاق خواب متوسط (سرویس بهداشتی مشترک)

700

اطاق خواب کوچک (سرویس بهداشتی مشترک)

600

  • 2 ماه اجاره از قبل جهت تامین هزینه های آب ، برق و گاز دریافت می شود
  • کلیه ی اطاق ها دارای تهویه ی هوا می باشند.

 

تجهیزات رفاهی

تجهیزات اطاق

تجهیزات اپارتمان

تک خوابه + تشک

میز مطالعه + صندلی

کمد لباس

تهویه هوا

هر اپارتمان 4 اطاق خواب دارد

اشپزخانه

یخچال برقی

ماشین لباسشویی

میز نهارخوری

کاناپه

5 MB Wi-Fi

تلویزیون

آبگرمکن

 

فرایند پذیرش

مراحل

قابل پیگیری

مدارک مورد نیاز

مرحله 1

نامه آفر - تقریبا دو روز طول می کشد

  • صفحه ی اول گذرنامه
  • فرم تکمیل شده جزئیات شخصی

مرحله 2

درخواست برای روادید دانشجویی - 2 ماه به طول می انجامد

1- آخرین ریز نمرات و مدرک اتمام درس

اگر اخرین مدرک تحصیلی شما فوق لیسانس می باشد و هنوز هم اماده نیست، می توانید مدرک مقطع قبلی یعنی لیسانس را ارسال نمایید. اگر مدرک شما به انگلیسی نیست، باید آن را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و برای ما به همراه نسخه ی اصلی ارسال نمایید.

2- کلیه ی صفحات گذرنامه

اعتبار گذرنامه نباید کمتر از 24 ماه از تاریخ ورود باشد.

کلیه ی صفحات گذرنامه (ازجمله صفحات خالی و صفحه ی جلد) مورد نیاز می باشند.

لطفا اطمینان حاصل نمایید که تعداد صفحات گذرنامه کاملا واضح می باشند.

صفحات پاسپورت رو در رو (دو صفحه مقابل)باید روی یک کاغذ سایز A4 اسکن شوند.

3- عکس رنگی به سایز گذرنامه، با زمینه ی آبی

اندازه ی عکس: طول (50mm) و عرض (35 mm).

4- فرم چک آپ پزشکی

مرحله 3

هنگامی که نامه تایید ویزا اماده شد ما نسخه ای از آن را از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهیم کرد

 

مرحله 4

برای ویزای ورودی در سفارت مالزی در کشور خودتان درخواست دهید. این مرحله حدود 1 هفته طول می کشد.

1- کپی نامه ی آفر شما

2- کپی نامه تایید ویزا شما

نکته: برخی سفارت خانه ها در برخی کشور ها به نامه تایید ویزا اصلی نیاز دارند. در این مورد تنها از سفارت خانه پیگیری نمایید (پیش از اینکه انجا بروید). اگر انها اصل نامه تایید ویزا را خواستند، ادرس پستی خود را برای ما بفرستید و ما برای شما اصل نامه تایید ویزا را می فرستیم.

3- اصل پاسپورت و کپی

4- عکس با اندازه ی گذرنامه با زمینه ی آبی (6 قطعه)

5- بلیط پرواز به مالزی

مرحله 5

رزرو خوابگاه. این کار را از طریق تکمیل فرم خوابگاه انجام دهید و برای ما ارسال نمایید.

 

مرحله 6

هماهنگی برای انتقال از فرودگاه- فرم ورودتان را تکمیل کرده و برای ما به همراه کپی بلیط هواپیما ارسال نمایید.

 

مرور اجمالی از آموزشگاه زبان انگلیسی Awesome

موقعیت Awesome English Language Institute

WhatsApp call to MUIC
×